meer over ons

Rapee Ying SangsriOnze chef van dienst is Rapee Sangsri,

roepnaam 'Ying'Zij heeft de nodige ervaring opgedaan in verschillende Thaise restaurants in Belgie, van Izegem bij Kortrijk tot in Antwerpen.


Als kind ging ze met haar moeder mee om op de markt vlees of groenten te verkopen, vandaar heeft ze waarschijnlijk haar produktkennis. Het koken is voor haar altijd al een plezierig tijdverdrijf geweest, en zoals in de meeste Thaise gezinnen wordt er tijdens het bezoek samen gekookt, gegeten en gepraat. Na haar bacheler diploma aan de universiteit heeft ze verschillende opleidingen gevolgd in verscheidene Thaise kokscholen in Bangkok. Daar heeft ze via een vriendin de kans gekregen om te kunnen starten in het gloednieuwe Thaise restaurant 'Kai-Fa' te Izegem. Na enkele jaren heeft ze dit geruild voor een Thai restaurant te Antwerpen, een beetje dichter  bij huis. Ondertussen heeft ze ook een hele reeks modules in het Belgische volwassenonderwijs doorlopen. Van hulpkok tot en met kok met heel wat specialitaties waaronder, ondermeer exotische gerechten, wildbereidingen, gebak enz. tot het zelf maken van pralines. En na het volgen van een cursus bedrijfsbeheer heeft ze besloten er zelf tegenaan te gaan!


Thai Food

Wil U uw geliefde verrassen met 'n romantisch dineetje voor Valentijn, is er gewoon iemand jarig of wil u  eens iets anders eten voor kerst en nieuwjaar dan alweer  kalkoen,  waarom zou u niet eens kiezen voor een  Oosters getint menu.


Voor al uw

feesten groot

en klein!

Wij verzorgen

het buffet op uw feesten!

Ziet u het echter groter en wil u met uw familie of collega's liever aanschuiven aan een heerlijk Thai buffet, met verschillende gerechten om uit te kiezen, dan staan wij klaar met ons advies om samen met U een buffet samen te stellen.


Thai Asian Catering


Yings Thai Food - Yings Thai Asian Catering

YINGS THAI TAKE - AWAY FOOD !


Yings Thai Food levert   gratis,   en binnen een straal

van 7,5 km in overleg met u  na bestelling/ reservatie,  Thai- Aziatische kwaliteitsgerechten voor een minimum bedrag en/ of aantal personen. Of u kan het zelf ophalen.

Voor onze catering houden wij ook een agenda bij om overboeking te voorkomen; indien volzet, verwijzen we u graag naar een verdere datum.

Wij kunnen onze potentiele klanten enkel  aanraden  tijdig te reserveren,  als u iets gepland heeft, kontakteer ons  (min. een dag voordien) en bespreek met ons uw wensen.


Wij kunnen ook voorzien in een exclusief Thai dessert dat momenteel in ons menu staat!

Voor de grootste hongerigen hebben we de promotiemenu's !


Maak uw keuze, Kontakteer ons, Reserveer of bel tijdig!

Voor onze gerechten en promotie-menu's is geen reservatie nodig, een telefoontje volstaat en u kan uw bestelling +-een half uur later ophalen, of mail ons één dag op voorhand.

Heerlijk:

Oosterse hapjes

op de receptie

Bent u de chips en kaasblokjes op de recepties

ook beu, dan hebben wij heerlijk 'Fingerfood' voor u; U kan dan  genieten van onze kipsate's, mini-loempia's, scampi-rolls of een Thai soepje   (of een assortimentje Sushi op uw receptie).

Home-cooking

bij jou of bij ons

thuis!

En voor diegene die het allemaal eens graag van dichterbij wil meemaken  hebben we ook nog Home-Cooking, waarbij de gerechten  via Bain-Marie bij U of geheel bij ons thuis worden bereid.